Χρήση Ουσιών στην Ελλάδα (video Ημερίδας)





Στο Δίκτυο Ομοτίμων Χρηστών δεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση από το  Ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτο Κύρκο, (με την υποστήριξη του S&D (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) να συμμετέχουμε  σ' αυτή τη συζήτηση που ελπίζουμε να ανοίξει πλέον ένα δρόμο να λαμβάνεται υπ' όψιν και η δική μας φωνή ώστε επιτέλους να γίνει κατανοητή η αρχή της Μείωσης Της Βλάβης και να χτυπηθεί το πρόβλημα με ανθρωπιστικό πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο. 



@drug.peers.net : https://www.facebook.com/drug.peers.net/

Giannis Kissas Praksis
Diogenis Galinaki Sofia
Fotini Leobilla To Potami
Marios Atzemis ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - POSITIVE VOICE
Sofia Anagnostopoulou

Χρήση Ουσιών Στην Ελλάδα
Ο Ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος, με την υποστήριξη του S&D (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), οργανώνει εκδήλωση με θέμα την εθνική πολιτική για τα ναρκωτικά.

Οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες θα αντιπροσωπεύουν τόσο την κοινότητα των χρηστών, όσο και τους δημόσιους φορείς.
Ομιλητές: X. Παπουτσοπούλου-Διαμαντοπούλου, Χ. Αναστασίου, Γ. Κίσσας, Δάφνη Χρονοπούλου Μ. Ατζέμης, Φ. Λεομπίλλα, R.M. Coimbra Morais, J. Farrell, O. J. Lygren, Χ. Γεωργίου, Β. Γκιτάκος, Α. Κυρούσης, Ε. Καφετζόπουλος, Μ. Μαλλιώρη, Σ. Γαληνάκη. Συντονίζει η Μαριανέλλα Κλώκα,



Videos (ελληνικά και αγγλικά)
Εκδήλωση του S&D (Radisson Blu Park Hotel, 8/12/2017). 






Substance Use in Greece
Both civic society and public bodies were invited to share their opinion and collaborate in order to suggest the next steps in Greek policy making on harm reduction.
English version: https://youtu.be/fKFIewEQK2s





 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ




πιο πολλά:
Εικόνες: facebook: Δράσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου